Registration will close August 20, 2020 at
  • Aug

    26

  • Aug

    27

  • Aug

    28

09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM
02:00 PM
02:30 PM
03:00 PM
03:30 PM
04:00 PM
04:30 PM
05:00 PM
05:30 PM
06:00 PM
06:30 PM
07:00 PM

Workshops

Workshop 1A: How Technology is Changing Theatre Design
Technology has altered the point in theatre design, no matter existing or new th...
Byron Harrison (Partner - Acoustics Principal at Charcoalblue (UK))Byron Harrison
Lena Lee (Board Member of HKAAA and Arts Specialist of Arts with the Disabled Association of Hong Kong (Hong Kong))Lena Lee
Joe Stansfield (Senior Consultant at Charcoalblue (UK))Joe Stansfield
60 min

Read more

Break
Workshop 1B: Audience Engagement with Effective Management Tools
Andrew from EngagePlus introduced an all-in-one educational system to help educa...
Heidi Lee (Co-curator of HKAAA CLS 2020, Executive Director of Hong Kong Ballet (Hong Kong))Heidi Lee
Andrew Wong (CEO of EngagePlus (Hong Kong))Andrew Wong
60 min

Read more

Lunch & Break
60 min
Workshop 1C: Exploring & Curating Arts-Sciences Collaboration
Artists often develop new techniques and push the boundaries of imagination in w...
Lena Lee (Board Member of HKAAA and Arts Specialist of Arts with the Disabled Association of Hong Kong (Hong Kong))Lena Lee
Chi-yung Wong (Transdisciplinary Artist (Hong Kong))Chi-yung Wong
60 min

Read more

Workshop 1A: How Technology is Changing Theatre Design

Wednesday Aug. 26 - 10:00am - 11:00am (60 min)

Technology has altered the point in theatre design, no matter existing or new theatre, to enhance live experience for both the audience and performers. Byron and Joe from Charcoalblue will share their landscape studies on Hong Kong venues and discuss the possibility to combine theatre and technology. They will also share their worldwide theatre projects such as Google and Chicago Shakespeare Theatre’s The Yard, as well as new ideas on arts accessibility and barrier-free theatre. (Moderated by Lena Lee)

Break

Wednesday Aug. 26 - 11:00am - 11:15am (15 min)

Workshop 1B: Audience Engagement with Effective Management Tools

Wednesday Aug. 26 - 11:15am - 12:15pm (60 min)

Andrew from EngagePlus introduced an all-in-one educational system to help education centres improve efficiency by using smart and user-friendly software that turns great management into a simplified set of optimized and automated processes. Recently, EngagePlus has successfully helped Jean M. Wong School of Ballet to enhance the course management software in their education centre. Join this session if you want to know Andrew’s view on audience engagement. (Moderated by Heidi Lee)

Lunch & Break

Wednesday Aug. 26 - 12:15pm - 01:15pm (60 min)

Workshop 1C: Exploring & Curating Arts-Sciences Collaboration

Wednesday Aug. 26 - 01:15pm - 02:15pm (60 min)

Artists often develop new techniques and push the boundaries of imagination in ways that can provoke new directions in technological development. Chi-yung, a cross-disciplinary artist-curator covers work of experimental installations such as To See A World in a Grain of Sand, which combined artistic strategy and the inspiration from his new found scientific information on mindfulness, creating an audio visual immersive experience through a meditative journey of light, sound and touch. In this workshop, he will share a case study on an Experiential Installation Informed by Mindfulness & Its Related Scientific Research. (Moderated by Lena Lee)

Wednesday Aug. 26 - 02:15pm - 03:00pm (45 min)

Meet the Speaker

Enhancement of the Outreach Department Work
Andrew Wong (CEO of EngagePlus (Hong Kong))Andrew Wong
60 min

Read more

Exploring & Curating Arts-Sciences Collaboration
Prerequisite: Workshop 1C
Chi-yung Wong (Transdisciplinary Artist (Hong Kong))Chi-yung Wong
60 min

Read more

Enhancement of the Outreach Department Work

Wednesday Aug. 26 - 04:30pm - 05:30pm (60 min)

Wednesday Aug. 26 - 05:30pm - 05:45pm (15 min)

Exploring & Curating Arts-Sciences Collaboration

Wednesday Aug. 26 - 05:45pm - 06:45pm (60 min)

Prerequisite: Workshop 1C
No results for the selected filters.